>
>
> vraagje aan de koks
Bekijk volle/desktop versie : vraagje aan de koks
TagnaNtfoeloest
24-06-2009, 10:51
http://www.dailymotion.com/video/x4fxwf_chhiwat-bladiazzemour115092007_family
hoe heet dat vis dat ze gebruiken voor in de tagin. ned naam.
wat is dat rode olieachtig spul wat zij aan het einde toevoegen.
en is dit nou een tagin gerecht of gaat het ook de over in. ze zeiden iets over faran enzo maar verder nix.
oke thala
wcpapier1
24-06-2009, 11:03
die kleine visjes of die grote?
TagnaNtfoeloest
24-06-2009, 11:27
Citaat door wcpapier1:die kleine visjes of die grote?
die grote a sa7bi
mn vragen gaan voor alle duidelijkheid over het eerste gerecht
dat is gewoon kabeljauw die je kan je zo op de markt halen zo een hele vis
mesha 1 trucje als je m zomaar snijd dan valt ie uit mekaar
je moet m eerst ff 5 min in de vriezer doen en dan in stukken snijden..
ook met tonijn of mAKREEL kan je dit doort tajines maken ..
Ik maak ze met makreel echt heeeeeerrrlijk.. alleen je moet wel zon bamboemandje hebben waarin je ze kan doen en vervolgens in de pan zet en eromheen doe je de groentes en knoflook etccc
TagnaNtfoeloest
29-06-2009, 20:49
thanx dames.
en mn andere vraag?
gaat die tagine als nog de oven in?
neej is niet nodig gewoon op het gas gaar laten worden.
Privacy |
Cookies©2000-2024 Marokko.nl Virtual Community's - La maison du Maroc. Powered by Marokko Media.