engeltje55
21-06-2009, 11:40
dames,
ik hoop dat jullie me kunnen helpen! voor mijn schoonzusje d'r sabba3 wil ik wat hapjes alvast klaar maken en invriezen, zodat we ze dan alleen hoeven te bakken. maar ik heb het nooit eerder gedaan, het is dat ik van iedereen hoor dat zij het wel zo doen.
hoe kan ik ze het beste invriezen zonder dat er wat gebeurt of dat ze aan elkaar vastplakken? per stuk in een zakje? of op een blik en dan goed verborgen in een zak?
het gaat hier om bladerdeegjes, vispatilla's en briwat. en moet ik ze als ik ze wil bakken eerst laten ontdooien, of gelijk de oven in? en moet ik ze dan met olie of gesmolten boter smeren om ze weer krokant te krijgen of hoeft dit niet??
ik hoop dat jullie me kunnen helpen aan goede tips!! alvast bedankt!
ik hoop dat jullie me kunnen helpen!
hoe kan ik ze het beste invriezen zonder dat er wat gebeurt of dat ze aan elkaar vastplakken? per stuk in een zakje? of op een blik en dan goed verborgen in een zak?
het gaat hier om bladerdeegjes, vispatilla's en briwat. en moet ik ze als ik ze wil bakken eerst laten ontdooien, of gelijk de oven in? en moet ik ze dan met olie of gesmolten boter smeren om ze weer krokant te krijgen of hoeft dit niet??
ik hoop dat jullie me kunnen helpen aan goede tips!! alvast bedankt!