Kokosbonbons van Sabria;
Benodigdheden:
1 blikje nestle
Kokos
Amandel aroma
Amandelen
Witte en melkchocolade
Vormpjes
Bereiding:
Kook, pel en bak de amandelen. Doe vervolgens de melk in een kannetje en voeg er een beetje amandelaroma toe. Voeg daarna beetje bij beetje de kokos toe totdat je een mengsel hebt waar je mooie balletjes van kunt maken. Vet je handen in met wat olie en maak balletjes van het kokosmengsel. Doe in elk balletje een amandel en maak hem dicht.
Haal ze door de gesmolten witte chocolade. Laat ze drogen, en trek vervolgens met de melkchocolade strepen over het balletje. Leg ze vervolgens in een vormpje.
Uitgeprobeerd recept van Cookie. (heb het een beetje aangepast)
http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=25200436&postcount=4600
Meid, hopelijk heb je hier wat aan Inshallah!! xx