Bekijk volle/desktop versie : Help! Zalm maken!
Hallo keukenprinsesjes,
Mijn schoonzusje heeft zalm gekocht en wil dat perse vandaag maken, ze heeft alleen geen idee hoe.
wie heeft er en makkelijk en simpel doch lekker recept voor ons, want wij zijn beide geen keukeprinsesjes!
-x-
Nysha
mama_lief
19-06-2009, 10:49
weet je wat ik doe met zalm? ik marineer die zalm in lekkere kruiden, laat het intrekken en doe hem zo in de oven. sla erbij, patat en vreteeeeeeeeeeeeee
Ourjouane
19-06-2009, 10:50
op de grill
tachelchit
19-06-2009, 10:52
geen olie doen.. is al vet genoeg
als je met vel hebt dan moet je op de vel laten bakken
maar ik ga met mamalief mee-> in stukken doen in de oven.. eventueel met groenten eerbij
welke kruiden moet je gebruiken dan?
een vriend van mij deed er altijd folie overheen ofzoiets?
Oem_Nouhaila
19-06-2009, 10:54
Zalm bak ik gewoon met zout en peper in een drupje olijfolie...
Citaat door Oem_Nouhaila:Zalm bak ik gewoon met zout en peper in een drupje olijfolie...
bakken of in de oven,,,? wat is beter?
mama_lief
19-06-2009, 10:56
alhoceima20
19-06-2009, 10:58
Alleen met zout en peper en grillen of in de koekenpan (geen olie toevoegen)..Zalm is al heel smaakvol van zichzelf, vandaar dat ik niet veel kruiden gebruik.
Oem_Nouhaila
19-06-2009, 10:58
Citaat door Nysha:bakken of in de oven,,,? wat is beter?
Beter qua wat? Bakken vind ik lekkerder en is veel sneller dan in de oven.
Soms maak ik pasta salade en dan doe ik de zalm in de oven, dan afkoelen los maken en op de salade doen, is ook lekker.
oke dus
je zalm marineren met peper en zout en beetje olijfolie effe laten intrekken en dan bakken...?
Magrebia
19-06-2009, 11:00
wat ik doe is marineren in wat olie, peterselie en klein beetje zout.
Dan op een bakplaat met aluminiumfolie over de zalm heen (zodat die 'ingepakt' is in de folie zeg maar, maar niet vanonder. zo laat ik die een kwartiertje bakken in de oven
Oem_Nouhaila
19-06-2009, 11:00
Citaat door alhoceima20:Alleen met zout en peper en grillen of in de koekenpan (geen olie toevoegen)..Zalm is al heel smaakvol van zichzelf, vandaar dat ik niet veel kruiden gebruik.
Je kan zalm ook heerlijk kruiden maar ik weet niet welke kruiden je moet gebruiken, geen Marokkaanse kruiden maar wat anders...k weet alleen niet wat.
Oem_Nouhaila
19-06-2009, 11:01
Citaat door Nysha:oke dus
je zalm marineren met peper en zout en beetje olijfolie effe laten intrekken en dan bakken...?
Ja heeel klein beetje olie want zalm is van zichzelf vet en dat komt ook los tijdens het bakken.
Is wel de makkelijkste en ideale manier voor keukenrampen.
oemtarik
19-06-2009, 11:01
ik marineer het in zalm kruiden en pak het in in aliminiumpapier en doe het in de oven, hmmmmmmmmmmm lekker hoor
Privacy |
Cookies©2000-2024 Marokko.nl Virtual Community's - La maison du Maroc. Powered by Marokko Media.