>
>
> vis bestila van te voren maken.. helpppp
Bekijk volle/desktop versie : vis bestila van te voren maken.. helpppp
Tous3ied
19-06-2009, 10:28
salam alaikoem,
Morgen hebben we een klein feestje en wilde ik een aantal visbestila s maken.
Maar aangezien we morgen heel erg druk hebben met andere dingen, wilde ik die voor vandaag maken. maar hoe kan ik de bestilla het best bewaren?
gekke_mama
19-06-2009, 11:12
gewoon maken en afbakken en morgen opwaremen?
TANGER27
19-06-2009, 11:14
nee niet afbakken meid
de vispestila maken en dan goed insmeren met olie met huishoudfolie erover heen en de koelkast morgen pas bakken
Oem_Nouhaila
19-06-2009, 11:18
NEE NEE NEE. Nooit de bestilla de dag van te voren vullen.
Maak de vulling de dag van te voren maar de dag waarop je het gaat eten pas vullen en in de oven bakken.
Ik heb die fout eens gemaakt met als gevolg dat de onderkant nat werd en nat bleef, de onderkant werd een smerige deeg terwijl de bovenkant goed afgebakken was.
donnaguy
19-06-2009, 11:21
Ik heb het zo vaak gedaan, het enig wat je moet doen is het goed insmeren met boter/olie.
Aluminiumfolie eroverheen. Ik deed er ook een plastic zak omheen goed afdekken dus, en bewaren.
De volgende dag kun je ze gelijk in de oven stoppen, werkt gewoon goed.
gekke_mama
19-06-2009, 11:52
nou ik doe het regelmatig en nooit geen probleem meegehad...
Tous3ied
19-06-2009, 11:54
bedankt voor jullie snelle reacties.. maar ik denk dat ik voor de tip van oem nouhaila ga. dan weet ik zeker dat het goed komt.
Stel je voor dat je bestilla deeg nat blijft van onderkant. dat lijkt me echt verschrikkelijk.
Toch bedankt allemaal voor jullie reacties
ben het met nour houala .. ook eens .. is eigenlijk wel logisch... want het deeg wordt aan de onderkant idd nat!
donnaguy
19-06-2009, 12:03
Als je de ingredienten niet goed afzeeft wordt het wel nat ja..
HOe droger hoe beter
souraya22
19-06-2009, 12:33
klopt meid maak alleen de vulling en pas de volgende dag vullen want het gaat zeker nat worden van onderen is ook een keer bij mij gebeurt
dordje22
19-06-2009, 13:05
maak ook zo vaak de vulling de dag van te voren, de volgende dag dan pas ga ik ze verder afmaken. dus vullen en dan in de oven.
charmedone
19-06-2009, 20:01
Ja ik vind het ook fijner om de vulling een dag ervoor te maken en de volgende dag te vullen.
Privacy |
Cookies©2000-2024 Marokko.nl Virtual Community's - La maison du Maroc. Powered by Marokko Media.