Bekijk volle/desktop versie : moet je sfenj warm serveren???



19-06-2009, 09:01
????????

kan je sfenj ook in de smiddags vroeg maken en in de avond op tafel zetten?

19-06-2009, 09:21


????????????????

19-06-2009, 09:21
upiiieeeeeeeeeeeeeeeee

19-06-2009, 09:22
help alsjeblieft... ik krijg vanavond bezoek.. alleen wil ff nu alles klaar hebben voor later... dan hoef ik niet in de keuken te staan.. en ben ik meer bij mijn bezoek

19-06-2009, 09:39


ik denk dat het dan niet lekker is om ze koud te eten of weer op te warmen. je kan ook het deeg enzo maken en een uurtje voor dat je bezoek komt ofzo bakken.

bakken gaat vlug, dus daar zit niet veel tijd aan en hou je ze warm met folie

19-06-2009, 09:48

Citaat door zina_hbiba:
ik denk dat het dan niet lekker is om ze koud te eten of weer op te warmen. je kan ook het deeg enzo maken en een uurtje voor dat je bezoek komt ofzo bakken.

bakken gaat vlug, dus daar zit niet veel tijd aan en hou je ze warm met folie

dank je wel meid voor het antwoorden,,

ja het probleem is.. ik weet niet precies hoe laat ze komen..

19-06-2009, 09:56
het deeg kan ik toch wel flink van te voren maken???

dan word het toch extra luchtig???

19-06-2009, 11:17
je kunt het ook koud sereveren is geen enkel probleem.
vind ik lekkereder..

19-06-2009, 12:00
hey meid.. je kan ze gewoon opwarmen in de magnetron.. niks mis mee. doe ik ook altijd met mijn lsemen .. !!

19-06-2009, 12:48

Citaat door amira00:
hey meid.. je kan ze gewoon opwarmen in de magnetron.. niks mis mee. doe ik ook altijd met mijn lsemen .. !!


ja lmsemen is wel anders als sfenj vind ik..

lmsemen kan je ook weer in de oven verwarmen... erg lekker dan ook