>
>
> vraagje? over gebakjes enz
Bekijk volle/desktop versie : vraagje? over gebakjes enz
sanaeasdf
17-06-2009, 16:21
salaam 3alikou zusterkokkinen
ik had een vraagje als je fruit op een taart hoe kun je dat dan verstevigen zodat de fruit niet er steeds afvalt??
en waarvoor kun je gelatine die van dr oetker . want kun je in plaats van gelatine doen want die gelatine van dr oetker is haram geloof ik?/ ik weet niet zeker kunnen jullei me plzz helpen
dank jullie wel
salaam halikoum
sanaeasdf
taartina van dr oetker is volgens mij niet hram of wel ?
ik zie nergens varkens of dierlijke vetten ?
In plaats van gelatine, agar agar gebruiken.
sanaeasdf
17-06-2009, 19:34
dank jullie wel voor juliie advies
waar kun je agar agar kopen?
en wat is dat
Bij de toko of chinese winkels.
Agar agar is vegetarisch.
Moslima22
17-06-2009, 21:32
taartina of agar agar poeder... je moet de poeder wel 2 min doorkoken met wat sap van de fruit (uit blik) anders gaat het heel erg klonteren. En dan gewoon met een kwastje erover verdelen, niet te dik.... glimt er ook van.
sanaeasdf
18-06-2009, 22:12
dank jullie wellllll voor julie adviesss
baaraka allah feek
sanaeasdf
19-06-2009, 12:15
moet je banketsroom als je die op bodem van een taart hebt gezet in de oven of juist niet
Citaat door sanaeasdf:moet je banketsroom als je die op bodem van een taart hebt gezet in de oven of juist niet
Nee,met banketbakkersroom moet je de taart vullen.
sanaeasdf
20-06-2009, 11:07
dank je wel
Privacy |
Cookies©2000-2024 Marokko.nl Virtual Community's - La maison du Maroc. Powered by Marokko Media.