Bekijk volle/desktop versie : Makkelijk vraagje: invetten met wat?



10-06-2009, 00:45
Dit is een recept van oumamaia, alleen weet niet waar ik haar begrir mee moet invetten?


Citaat:
Ik heb een makkelijk recept van beghrir, die heeeeeel snel klaar is ontdekt.
Die wil ik met jullie delen.

In een blender, 4 marokkaans teeglazen (die kleine) water, 3 teeglazen fijn griesmeel, snufje zout, 1 zakje vanille suiker, en 1 zakje bakpoeder, paar minuten laten draaien en 2-3 minuuten laten rijzen (ja, je leest het goed 2-3 minuuten!!! )

De beghrir in een ingevet pannekoekpan bakken.

Ps: ik heb het meerdere malen gemaakt en het lukt altijd, is snel klaar, en ook lekker met gesmolten boter+honing

10-06-2009, 08:47


Je hoeft het echt niet in te vetten..maar als je wilt..met boter..en niet teveel gaan gebruiken..het liefst afvegen met een keukenpapier..maar het hoeft niet..