Bekijk volle/desktop versie : Waarom schuurt mijn fillodeeg?



08-06-2009, 15:44
Schuurt=scheurt

k ben bezig met koekjes met filodeeg, en stop ze in de oven, maar het deeg scheurt. Weet iemand hoe dit komt en wat ik er aan kan doen?

08-06-2009, 17:24


heb je er wel olie op gesmeert voordat je ze in de oven stopte?

08-06-2009, 18:46

Citaat door ezinariffi:
heb je er wel olie op gesmeert voordat je ze in de oven stopte?



Ja, dat wel

08-06-2009, 18:56
Wat voor koekjes? Die baklava of die driehoekjes met amandelen? Want daar moet je echt mee opletten dat je goed invet en echt laag per laag als je baklava maakt. Verder weet ik echt weinig van koekjes, sorry

08-06-2009, 19:03



Citaat door Ninatoen:
Wat voor koekjes? Die baklava of die driehoekjes met amandelen? Want daar moet je echt mee opletten dat je goed invet en echt laag per laag als je baklava maakt. Verder weet ik echt weinig van koekjes, sorry



Die driehoekjes met die amandelen, die maak ik. bedankt voor reactie