Bekijk volle/desktop versie : Vlees (Del3a)



08-06-2009, 13:41
Wat ik me al een tijdje afvraag he.. Hoe krijg je het vlees zo prachtig bruin?

08-06-2009, 15:15


Door het het laatste kwartier onbedekt te laten en goed te besmeren, zie anders mijn topic.

09-06-2009, 15:36

Citaat door kitschkitchen:
Door het het laatste kwartier onbedekt te laten en goed te besmeren, zie anders mijn topic.


Okee en wat te doen om het een mooi kleurtje te geven, als je gewoon marmita maakt?

09-06-2009, 15:48

Citaat door __Siham:
Okee en wat te doen om het een mooi kleurtje te geven, als je gewoon marmita maakt?


Dan bak je je vlees even aan op heel hoog vuur in half olie en half bakboter zodat het mooi bruin kleurt als je graag een mooie bruine saus wil hebben, vroeger en zelfs nu nog gebruikten koks er "petrell" voor een produkt om sauzen te kleuren.