Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : maanzaad cake



chalisa
21-04-2009, 22:57


heeft iemand aub het recept van maanzaad cake,er zit ook yoghurt in,heb het een keer gegeten en was heerlijk,zou jullie echt dankbaar zijn,x

Bellissima
22-04-2009, 14:53
ben ik ook nieuwschierig naar...

noha_tanger
22-04-2009, 22:07
Is niet van me maar van iemand hier op m.nl : Mama4 02-04-2009, 14:01 Sallaam, Maanzaadcake. 6 eieren 1 theeglas (oortje) olie half theeglas (oortje) suiker 1 theeglas (oortje) dunste Griesmeel (smida) 1 theeglas (oortje) bloem half zakje bakpoeder 2 vanille suiker. 100 gr maanzaad Je roert eerst de eieren, suiker, vanillie suiker, olie samen en daarna de bloem, smida en bakpoeder als laatst de maanzaad. Je doet hem op 160 gr. Als je hem uit de oven haalt ga je hem met het siroop natmaken zegmaar. En daarna ga je hem met slagroom die je zelf heb gemaakt. De hele bovenkant van de cake moet je met slagroom smeren en dan met kokes of gemalen pisanootje bestrooien. Het is de moeite waard en niet moeilijk te maken. Siroop Dan doe je 1 theegl (oortje) suiker en 2 glazen water aan de kook. Het moet niet de dik zijn. Slagroom. 1 bakje slagroom en steviger en vanillie suiker. Succes

Bellissima
23-04-2009, 11:48
Is niet van me maar van iemand hier op m.nl : Mama4 02-04-2009, 14:01 Sallaam, Maanzaadcake. 6 eieren 1 theeglas (oortje) olie half theeglas (oortje) suiker 1 theeglas (oortje) dunste Griesmeel (smida) 1 theeglas (oortje) bloem half zakje bakpoeder 2 vanille suiker. 100 gr maanzaad Je roert eerst de eieren, suiker, vanillie suiker, olie samen en daarna de bloem, smida en bakpoeder als laatst de maanzaad. Je doet hem op 160 gr. Als je hem uit de oven haalt ga je hem met het siroop natmaken zegmaar. En daarna ga je hem met slagroom die je zelf heb gemaakt. De hele bovenkant van de cake moet je met slagroom smeren en dan met kokes of gemalen pisanootje bestrooien. Het is de moeite waard en niet moeilijk te maken. Siroop Dan doe je 1 theegl (oortje) suiker en 2 glazen water aan de kook. Het moet niet de dik zijn. Slagroom. 1 bakje slagroom en steviger en vanillie suiker. Succes Yes, dit is m!!! Hij is zooooo lekker! Een nadeel van deze cake is dat ie meteen die dag hooguit de volgende dag op moet zijn door de slagroom. Wat ook lekker is.. als je gehakte pistache erbovenop doet op de slagroom. Dat maakt het af.

Mama4
23-04-2009, 12:11


Het is een heel lekkere cake. Succes!

chalisa
23-04-2009, 15:20
die ik bedoel is niet deze,hij was zonder slagroom,en er zat yoghurt in,maar deze lijkt me ook lekker,ga hem zeker uit proberen,thanx

Sarahtje24
21-11-2010, 12:44
heb m gisteren gemaakt en het was droog en hard, dus niet luchtig en zaht helaas.

radia1988
27-11-2010, 21:05
heb m gisteren gemaakt en het was droog en hard, dus niet luchtig en zaht helaas. dan moet je 2 glazen water koken met 1 glas suiker mixxen en dan strooi je het over de cake. Bij mij word de cake ook altijd hard maar zodra ik er water op doe word de cake nat. groetjes

OuJda_
30-11-2010, 21:08
Up! Upppp