Citaat door dina34:visfilet ovenschotel
1bakjes champions of blik
2 paprika's in stukjes gesneden
garnalen
zout,korander,peper,sambal,safraan
dit bakje in een koeken pan
[/URL][/url]
aardappels in schijfjes snijden
daarna doe je de marinade van vis
olijfolie
fijngesneden koriander
2 eetlepels tomatenpuree
1 of 2 teentjes knoflook ligt eraan hoeveel vis je hebt
2 eetlepels citroensap
1 volle eetlepel komijn
beetje peper,zout ,safraan
daarin marineer je de vis en leg de vis op een bord dan appart
en wat je aan marinade over hebt daar marineer je weer de aardappelschijfjes erin
doe bakpapier op bakplaat
leg eerst de aardappelschijfjes op de bakplaat dan de groenten die je hebt gebakken erop
[/URL][/url]
als je dat hebt gedaan dan leg je de vis filet's erop
en leg je plakjes citroen op de vis
[/URL][/url]
verwarm de oven op 200 graden als het warm is bedek de plaat met bakpapier en leg de plaat beetje onderaan in de oven zodat de aardappels snel gaar zijn en het moet geen waterig worden het moet lekker gaar zijn met een diksausje
na een kwartiertje haal je de bakpapier van boven af en kijkt met een mes of de aardappelschijfjes gaar zijn als het zo is laat het nog een 10 minuten bakken zonder bedekt te zijn
het lekkerst is extra pittig met sambal
[/URL][/url]
Dina,
Ik was aan het bladeren wat ik vanavond zou maken. toevallig had ik alles in huis voor jouw recept, dus koos ik daarvoor.
Toen ik er eenmaal mee bezig was merkte ik dat het een heel gemakkelijk en snel recept is. En het smaakte nog heerlijk ook!! Mijn complimenten.....