Heb een beetje de foto's bekeken en ziet er heerlijk uit
Rotterdamse gair incha allah en incha allah zal je uitslag goed zijn
En alle andere dames hoe is het met jullie?
Liefs Warda
Bekijk volle/desktop versie : Vlam in de pan deel II
Voor ongeveer 20 soesjes.
Eerst de melk met de boter in een pan aan de kook brengen.
Haal van het vuur en roer er de gezeefde meel doorheen.
Zet de pan weer op het vuur en blijf roeren tot het mengsel
makkelijk van de pan loskomt.
Laat het mengsel paar minuten afkoelen en klop er 1 voor 1 de eieren
door , zorg dat de eieren steeds goed opgenomen worden. Het deeg
moet spuitbaar blijven, dus stoppen met ei toevoegen als je ziet
dat het te dun zal worden.
( ik zelf heb alleen maar 2 eieren gebruikt dus 3aynek mizanek )
Bekleed een bakplaat met bakpapier en spuit hier het deeg op.
Je kunt ook gewoon 2 lepels gebruiken als je geen spuitzak hebt
Bak de soesjes 20-25 minuten op 225°C (hetelucht 200°C).
De deur tussentijds niet openen om te voorkomen dat de soesjes
inzakken.
Goed laten afkoelen en vullen met bijvoorbeeld slagroom.
Zo ziet het deeg eruit , FOTO IS NIET VAN MIJ !