Citaat door dina34:ellouissa
ik doe ook 1 theelepel in half kilo smida en tijdens het bakken moet je de harsha bewegende draaien maken dus niet omdraaien maar beetje in het rond bewegen waar het overal kan bakken als het ergens niet goed bakt
4 eieren
200 gram suiker
200 ml olie
2 vanille suiker
50 ml melk of sinasappelsap
1 bakpoeder
2 glazen van 200 ml bloem kan ook minder zijn
bloem samen met bakpoeder zeefen
eieren,suiker,vanillesuiker mixen tot goed mengsel
daarna de olie erbij dan de melk
dan de bloem met bakpoeder
op 160 graden bakken
Thanks! k ga t binnenkort nog n keer proberen!
Citaat door Miss_Magrebia:No More Noodles Kip voor mij!
JIj als pure Hollandia kan me toch wel helpen aan recept met witlof!
heb je halalham in huis? kalkoenham ofzo?
Want dan kan je de witlof koken (wel het bittere harde uiteinde weghalen). In een plakje halalham wikkelen en in een ovenschaal doen. Geraspte kaas erover en in de oven laten gratineren. Lekker met gekookte aardappels en wat vlees of kip.
Of een stamppot met geblancheerd witlof en aardappel.
Of witlofsalade met mandarijntjes (recept staat op mn topic).