Bekijk volle/desktop versie : Hoe maak je slagroom die je op taart doet?



10-03-2008, 17:32
Ik heb een pakje slagroom hier, maar hoe krijg je die slagroom die je op die slagroomtaarten hebt?

10-03-2008, 17:50


Ik werk met brikjes slagroom, die steek ik voor 10 minuten in de vriezer om ze stijf te kloppen, bij het kloppen doe je klop fix en per brikje en een eetlepel poedersuiker.

10-03-2008, 17:51
Volgens mij een pak slagroom en eetlepels suiker en 1 zakje klopfix???

Ik weet het ook niet, maar zou het wel willen weten.

10-03-2008, 18:37
ik heb ook een vraagje over de slagroom?
de slagroom die ik gebruik smaakt niet zo lekker als die je proeft op een gewone taart. ik gebruik ook de zakjes klopfix suiker en een pakje slagroom.
mijn vraag is kun je ook creme fresch gebruiken???? kan iemand mij dat vertellen alvast bedankt dames!!!

15-03-2008, 18:54


creme fraiche is anders dan slagroom

15-03-2008, 18:58

Citaat door tayssir:
creme fraiche is anders dan slagroom



Ik gebruik zowel voor onopgeklopt in gerechten of om stijf te kloppen altijd de room van Aldi die in blauw brikje zit, daar ben ik nog beste tevreden over, en kan voor de 2 gebruiken.

15-03-2008, 21:05
je kan twee bakje slagroom van 200gr en klopfix, suiker of vanillesuiker stijfkloppen,,

dan 1 1/2 volle eetlepel creme fraiche bij voeg en ff mixen en koelkast tot je gebruik voor taart of cakerol of zo....

16-03-2008, 13:03
bedankt dames jullie hebben mij een beetje op weg geholpen.
ik ga het proberen met jullie tips hopen dat het dan wat lekkerder smaakt!!!

18-03-2008, 18:07

Citaat door sahruhkhan:
bedankt dames jullie hebben mij een beetje op weg geholpen.
ik ga het proberen met jullie tips hopen dat het dan wat lekkerder smaakt!!!



inshaAllah zal je wel lukt en su6 met maken