Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Hennadame (antwerpen)Pagina's : [1] 2

princess87
31-10-2007, 22:46


Gezocht !! :D plus prijzen aub

dounia1986
31-10-2007, 23:06
kheb eentje gereserveerd voor overmorgen inschaellah (want ga verloven de zaterdag inshaellah) laila genaamd en ze vraagt 35 euro voor handen en als je ook voeten doet is het 75euro nu hoop ik dat ze de moeite waard is zal je wel wat laten weten hoe ze is inschaellah maar normaal gezien mogen ze geen prijs vragen aan de bruid, je geeft wat je kan of wilt achja ghair inschaellah wa aleikoem salaam

princess87
31-10-2007, 23:10
:eek: is veel!! Ik heb iemand die dat voor 10euro per hand wilt doen simpel. En als je vol wilt is het 18euro. Op de pakistaanse manier :love: Ik wil mijn 2 handen doen simpel en ook voor mijn 2 nichtjes en eventueel schoonzusjes als ze ook willen..

fadwa5
31-10-2007, 23:12
ik heb een aantal weken geleden henna gezet in Antwerpen tijdens een feest en daar heb ik een andere nakasha leren kennen Farida , ze is pas bezig maar meiden die op het feest van Arabian Nights waren, moeten kunnen beamen dat ze geweldig is, profesioneel, zet hindi stijl / khalisjie en is ook nog eens super lief.... mocht je intresse hebben dan stuur me maar een pmmtje dan geef ik je haar nummer geen idee wat zij voor prijzen hanteert maar ze is het dubbel en dwars waard :goedzo:

dounia1986
31-10-2007, 23:16


ja prinsesa kweet dat ze duur is maar geloof me, als je mama loopt te zeuren dat je henna moet laten zetten dan doe je alles wat ze vraagt dusja op dat moment zegt ze ja die henaja laila kwist zelfs niet dat ze zoveel vroeg maar achja ghair kzal zien wat ze ervan bakt :d en voeten doe ik dan niet wantja is wel duur dan he

princess87
31-10-2007, 23:25
ja prinsesa kweet dat ze duur is maar geloof me, als je mama loopt te zeuren dat je henna moet laten zetten dan doe je alles wat ze vraagt dusja op dat moment zegt ze ja die henaja laila kwist zelfs niet dat ze zoveel vroeg maar achja ghair kzal zien wat ze ervan bakt :d en voeten doe ik dan niet wantja is wel duur dan he Mijn moeder is ook zo :moe: ze heeft me vandaag meegetrokken naar ziana samira ( carnotstraat) om daar jurken te huren en me door haar te laten opmaken. Ik wou liever 2 simpele jurken huren en mijn haar en make up gwn door iemand laten doen, lekker simpel, maar ja...:maf2:

geurcifia
31-10-2007, 23:28
ewa wat masakt het uit... het zijn jou dagen...laat je gaaannnn

princess87
31-10-2007, 23:37
ik heb een aantal weken geleden henna gezet in Antwerpen tijdens een feest en daar heb ik een andere nakasha leren kennen Farida , ze is pas bezig maar meiden die op het feest van Arabian Nights waren, moeten kunnen beamen dat ze geweldig is, profesioneel, zet hindi stijl / khalisjie en is ook nog eens super lief.... mocht je intresse hebben dan stuur me maar een pmmtje dan geef ik je haar nummer geen idee wat zij voor prijzen hanteert maar ze is het dubbel en dwars waard :goedzo: JIJ HEBT ook supermooie henna :banana:

fadwa5
31-10-2007, 23:40
JIJ HEBT ook supermooie henna :banana: :o :kus:

princess87
31-10-2007, 23:43
Natuurlijk kent iedereen de Marokkaanse dames met rode handpalmen, maar dat er echt figuren mee getekend worden wist men nog niet, totdat popster Madonna haar handen met body-paint had laten beschilderen. Iedereen was in de veronderstelling dat dit henna was, vanwege de patronen en dacht ook dat henna zwart was...Niets is echter minder waar! Bron: je site :hihi: (fadwa) Maar er bestaat ook zwarte henna.. Is ook mooi hoor!!

fadwa5
31-10-2007, 23:54
Natuurlijk kent iedereen de Marokkaanse dames met rode handpalmen, maar dat er echt figuren mee getekend worden wist men nog niet, totdat popster Madonna haar handen met body-paint had laten beschilderen. Iedereen was in de veronderstelling dat dit henna was, vanwege de patronen en dacht ook dat henna zwart was...Niets is echter minder waar! Bron: je site :hihi: (fadwa) Maar er bestaat ook zwarte henna.. Is ook mooi hoor!! nou ik zal je vertellen, ik heb nu zwarte veilige henna, zal morgen fotos plaatsen op de henna topic hier... en die henna is the bomb :banana:

princess87
31-10-2007, 23:57
nou ik zal je vertellen, ik heb nu zwarte veilige henna, zal morgen fotos plaatsen op de henna topic hier... en die henna is the bomb :banana: OEEEwww I luv die henna, vind het persoonlijk veel mooier, maar na een tijdje gaat het eruit zien alsof je met zwarte stift op je handen hebt getekend :hihi: En in marokko is dat de enigste henna die niet pikt :hihi: die andere brand altijd kei hard door die white spirit :kwaad: I luv henna!! Ik heb deze zomer ook spijten en naalden gekocht en pakjes henna, maar moet nog een slachtoffertje vinden.. BTW ik kan het totaal niet hé, maar ik dacht: oefening baart kunst :hihi:

fadwa5
31-10-2007, 23:59


nog even terug komen op het stukje van mijn site, henna is van nature rood, dus als je de henna plant, haar bladeren droogt en die verpulvert en met water mengt geeft dit rood af, maar door toevoeging van andere stoffen het zij natuurlijk of niet natuurlijk krijg je zwarte henna zoals we die kennen van zwarte haar henna de zwarte henna die ik nu heb, is in tegenstelling tot de zwarte henna die we uit Marokko kennen, henna die niet prikt, en niet schadelijk is voor de huid

fadwa5
01-11-2007, 00:01
OEEEwww I luv die henna, vind het persoonlijk veel mooier, maar na een tijdje gaat het eruit zien alsof je met zwarte stift op je handen hebt getekend :hihi: En in marokko is dat de enigste henna die niet pikt :hihi: die andere brand altijd kei hard door die white spirit :kwaad: I luv henna!! Ik heb deze zomer ook spijten en naalden gekocht en pakjes henna, maar moet nog een slachtoffertje vinden.. BTW ik kan het totaal niet hé, maar ik dacht: oefening baart kunst :hihi: oefening baart zeker kunst, ik ben pas 1.5 jaar bezig... dus over een jaartje kunnen we je hier ook zien adverteren??;)

princess87
01-11-2007, 00:02
Insha'allah.. Ben jij nog maa zo kort bezig?? Maar je doet het echt mooi hoor :kus: Doe zo verder meid!!


Pagina's : [1] 2