Bekijk volle/desktop versie : Islamitische plaatjes/foto's



04-04-2007, 00:43
Vergeet 't maar! Alles wat hier wordt geplaatst, wordt als het ware aan mij gegeven. Dusssssssss, vergeet 't!

04-04-2007, 00:45



Citaat door Douniia_:
Vergeet 't maar! Alles wat hier wordt geplaatst, wordt als het ware aan mij gegeven. Dusssssssss, vergeet 't!

zijn er al foto s van zwaard van mohammed saw en dat soort dingen geplaatst?

04-04-2007, 00:46
Plaats gewoon wat je wilt, maakt niet uit of het dubbel is.

04-04-2007, 00:47

Citaat door Douniia_:
Plaats gewoon wat je wilt, maakt niet uit of het dubbel is.

mag dat zo lief

ik plaats die link dan mag jij ze plaatsen als je wil

ik kan het niet

04-04-2007, 00:48



Citaat door Douniia_:
Vergeet 't maar! Alles wat hier wordt geplaatst, wordt als het ware aan mij gegeven. Dusssssssss, vergeet 't!



Leg dat maar uit aan de rechter. Wees niet koppig, je maakt gebruik van mijn foto's waarvan ik nooit heb geclaimed dat ik je iets heb gegeven, en jij hebt dit tevens niet onder de voorwaarden van het plaatsen in deze topic gesteld, face it, ik win,

04-04-2007, 00:49
Regen
Overgeleverd oor Anas, moge Allah altijd tevreden over hem zijn, dat op vrijdag een man naar de profeet, Allah's vrede en zegeningen zij met hem, kwan terwijl hij een Khutbah [i.e lezing] aan het geven was, en zei, 'Er is een tekkort aan regen, onze velden zijn droog en dieren hebben dorst, dus smeek uw Heer om ons met regen te zegenen'. De profeet keek naar de hemel waar geen wolk te zien was.Toen rees de profeet zijn handen in de lucht en smeekte God om regen, en wolken begonnen zich bij elkaar te mengen en het regende voordat de profeet zijn handen naar beneden had gebracht. De baard van de profeet werd nat en het regende totdat Madina's straten overspoeld waren. Het regende tot de volgende vrijdag. Toen stond iemand op terwijl de profeet weer een vrijdag Khutbah aan het houden was, en zei, 'We zijn overspoeld, vraag uw Heer om dit regen van ons weg te houden'. Toen begonnen de wolken van boven Madinah te verdwijnen, ze gingen naar links en rechts. Het regende op de steden rondom Madinah maar niet op Madinah. Dus God liet hun een teken van Zijn profeet zien en Zijn antwoord aan de smeekbedes. [Dit is overgeleverd door Imam Bukharie].



De twee lichten
Overgeleverd door Annas ibn Malik, moge Allah altijd tevreden over hem zijn, 'Twee metgezellen van de profeet raakten de profeet kwijt op een donkere nacht, en ze werden geleidt door twee lichten die voor hen scheen en hen de weg toonde'. [Bukharie].



Water
Overgeleverd door Abdullah, moge Allah altijd tevreden over hem zijn, 'Een keer waren we met de profeet op een reis en we hadden tekort aan water. Dus de profeet zei, 'Breng het water dat jullie al hebben' De mensen brachten een pot met beetje water erin, de profeet deed zijn hand erin en zei, 'Kom naar het gezegend water, en de zegen is van God'. Ik zag het water vloeien, tussen de vingers van God's boodschapper, en zonder twijfel hoorden we het eten God verheerlijken terwijl hij het aan het eten was. Overgeleverd door Al Bara, moge Allah altijd tevreden over hem zijn, 'We waren met 1.400 mannen op de dag van Al Hudaiybiya en er was een put. We dronken al het water ervan en lieten geen druppel over. De profeet zat aan de rand van die put, en vroeg om water en daarmee spoelde hij zijn mond en spuugde het in de put. We bleven even wachten en er stroomde water en wij allemal dronken ervan, zelfs onze rijdieren dronken er met genoegen. [Overgeleverd door Imam Bukharie].



De dadelboom
Overgeleverd door Ibn Umar, moge Allah altijd tevreden over hem zijn, 'De profeet gaf altijd zijn Khutbah's naast een dadel boom. Toen er een preekstoel werd gemaakt, ging hij niet meer naast die dadel boom zijn Khutbah's geven. De dadel boom begon te huilen, en de profeet, Allah's vrede en zegeningen zij met hem, wreef zijn hand over de boom en het werd stil'. [Overgeleverd door Imam Bukharie].



Een pratende beeldje
Op een dag ontmoette de profeet Mohammad, vrede zij met hem, een afgodendienaar die een beeldje in zijn hand had. De profeet zei tegen hem, 'Zou je Islam accepteren als dat beeldje tegen me sprak?' De afgodendienaar zei, 'Ik heb 50 jaar lang beeldjes aanbeden en ze hebben nooit tot me gesproken. Hoe zullen ze met jou dan kunnen spreken?' De profeet keek naar die beeldje en vroeg, 'Wie ben ik?' Een stem kwam van binnenuit de beeldje en zei, 'Jij bent de boodschapper van God'. Toen de afgodendienaar dit hoorde viel hij gelijk neer voor de Heer der Werelden en werd moslim.



Lopende boom
Op een dag wouden sommige mensen dat de profeet, Allah's vrede en zegen zij met hem, een wonder moest laten zien. De profeet riep een boom van ver, die boom trok zijn wortels uit de grond en kwam naar de profeet en de boom zei, 'Ik getuig dat niemand het waard is om aanbeden te worden naast God, en ik getuig dat Mohammad zijn boodschapper is' en de boom liep weer terug naar zijn plek. Alle aanwezigen waren getuige van dit wonder.



Pratende vlees
Tijdens het gevecht van Khaybar werd de profeet Mohammad, Allah's vrede en zegeningen zij met hem, vlees aangeboden, en het was vergiftigd. Een stem kwam uit het vlees die zei, 'O boodschapper van God! Eet me niet. Ik ben vergiftigd'.



Levende botten
Jabir bin Abdullah, moge Allah altijd tevreden over hem zijn, kookte een schaap. De profeet, Allah's vrede en zegeningen zij met hem, en zijn metgezellen aten het. Hij zei, 'Breek de botten niet!' De profeet zette alle botten bij elkaar, hij zette zijn hand erop en het begon te bewegen, met de wil van Allah.



De genezingen
Een jongetje die niet kon praten werd naar de profeet, Allah's vrede en zegeningen zij met hem, gebracht. De profeet vroeg hem, 'Wie ben ik?' de jongen antwoordde, 'Jij bent de boodschapper van God' en hierna kon de jongetje weer praten. Een oud blinde man werd naar de profeet Mohammad, Allah's vrede en zegeningen zij met hem, gebracht. De profeet wreef zijn spuug om zijn ogen, en de man kon weer zien, zelfs beter dan eerst is er genoteerd. Mohammad bin Hatib zei, 'Ik was jong, en er was kokend water op mij gevallen. Mijn vader bracht me naar de profeet van God, vrede zij met hem, en hij wreef zijn spuug over mijn verbrande lichaamsdelen en hij begon te bidden. Onmiddelijk geneesden de wonden'.



Zijn vloek
Een man zat met zijn linkerhand te eten en de profeet, Allah's vrede en zegeningen zij met hem, zei tegen hem, 'Eet met je rechterhand' hij loog en zei, 'Mijn rechterhand beweegt niet' De profeet zei, 'Moge je rechterhand nooit meer bewegen' en tot zijn dood kon deze man zijn rechterhand niet tot zijn mond brengen.



Abu Jahl
Abu Jahl was zonder twijfel een van de grootste vijanden van de profeet, Allah's vrede zij met hem. Hij was de grootste peskop en wou altijd fouten zoeken in Mohammad's openbaring. Abu Jahl had een keer een groot steen opgetild en wou van achteren stiekem de profeet om zijn hoofd slaan. Abu Jahl zag twee slangen in de nek van de profeet en de steen viel van zijn hand en hij rende weg. Een ander keer wou hij de profeet met een mes doden, terwijl de profeet aan het bidden was. Hij kwam dichtbij en oppeens werd hij bang en bewoog zijn handen alsof er een muur tussen hen was. Hij rende weg en de profeet zei, 'Als hij nog iets dichterbij was gekomen hadden de engelen hem in stuken gesheurd'.



De verlamde
Op een dag zat de profeet, Allah's vrede en zegeningen zij met hem, tegen zijn metgezellen te praten onder een muur. Van boven wou een jood van Bani Nadr een grote steen op zijn hoofd gooien. Toen hij die steen aanraakte verlamden zijn beide handen.



De schoen
Er is genoteerd dat een keer de profeet Mohammad, Allah's vrede en zegeningen zij met hem, zijn rituele reiniging had verricht en wou zijn schoenen weet aantrekken. Hij trok eentje aan en wou de andere pakken toen een vogel die schoen in haar bek meenam in de lucht. Een slang viel eruit, en hierna wierp de vogel de schoen naar de profeet. Hierna keek hij altijd in zijn schoenen voor het aantrekken.



De splijting van de maan
De kufaar daagden de profeet uit en zeiden, 'Als jij de profeet bent van God, splijt de maan in tweeën'. De profeet maakte een Dua en Allah accepteerde zijn smeekbede, en de maan werd in twee stukken gespleten, de ene kant werd aan de ene kant van de berg gezien en de ander deel van de maan aan de ander kant van de berg. Zelfs vandaag de dag zeggen wetenschappers, de maan was in twee delen en is weer tegen elkaar gebotst en één geworden. Er kwamen nomaden die ook zeiden de maan in twee stukken te hebben gezien. De kufaar zeiden ondanks dit, 'Mohammad heeft voor ons getoferd'



Koran 2:99. En Wij hebben jou voorzeker duidelijke tekenen gegeven en niemand, dan de overtreders, verwerpt ze.

En zo is er nog veel meer opgeschreven, zoals engelen die de moslims kwamen steunen, de stenen die hem groeten, hij liep een keer tussen 100 kufaar die hem wouden doden, en hij zette zand op hun hoofden zonder dat zij hem zagen, geuren die uit graven kwamen van martelaren, de voorspelde overwinningen, de voorspelde martelaren, de lichamen van ongelovigen die de graven uit zich wierpen, de voorspelde tekenen van het Uur en nog veel meer dingen. De meeste overleveringen zijn zeker betrouwbaar, anderen zijn doorverteld en doorverteld en alleen Allah weet of ze hellemal waar zijn. De bronnen had die site niet genoteerd, dus kon ik niet vertalen, maar als iemand de bronnen zoekt, ze staan allemal in de boek, 'Mirate Kainat'.

Ik twijfel aan geen enkele tekenen van hierboven, ik heb zelf veel dingen meegemaakt in Afghanistan. Dicht bij ons huis is een berg, waar het vorm van een grote hegedis te zien is, op de berg. Ze vertelden mij dat vroeger deze grote hagedis, mensen lastig viel en een profeet van lang geleden had een smeekbede gedaan tot Allah en deze in steen werd veranderd. Uit zijn oog stroomt nu een schone water bron, het water was wel lekker

De grootste wonder hebben we niet gezegd, dat is de woord van de Almachtige, de Qur'an. Een boek dat door niemand buiten God kon worden voortgebracht, een machtige boek. Velen vijanden van Islam accepteerden Islam na het horen van de Qur'an sommigen vielen dood door de kracht, mooiheid, en rijmingen ervan. Open dit boek en zoek de waarheid over je leven, en aanschouw de grootste teken gegeven aan Mohammad, Allah's vrede en zegeningen zij met hem.

04-04-2007, 00:50

Citaat door bosenrommel:
mag dat zo lief

ik plaats die link dan mag jij ze plaatsen als je wil

ik kan het niet


, is goed.

04-04-2007, 00:50

Citaat door V3rsace:
Leg dat maar uit aan de rechter. Wees niet koppig, je maakt gebruik van mijn foto's waarvan ik nooit heb geclaimed dat ik je iets heb gegeven, en jij hebt dit tevens niet onder de voorwaarden van het plaatsen in deze topic gesteld, face it, ik win,


Nee nee, mijn topic is bedoeld om met elkaar te delen. Alles wat je hier plaatst verliest zijn ©.

Eigen schuld, dikke bult. Je moet de kleine lettertjes lezen.

04-04-2007, 00:51

Citaat door Douniia_:
, is goed.

http://www.islaammail.com/iforum/forum_posts.asp?TID=6287&PN=1

hier staan die foto s

zet je ze nu erop

04-04-2007, 01:00

Citaat door Douniia_:
Nee nee, mijn topic is bedoeld om met elkaar te delen. Alles wat je hier plaatst verliest zijn ©.

Eigen schuld, dikke bult. Je moet de kleine lettertjes lezen.



Haha, wat een onzin zeg! Maargoed, omdat ik vandaag aardig ben, hou ik erover op..

Een vraagje Madammoiselle Dounia, aangezien ik al die foto's kwijt ben. Heb jij ze niet allemaal al ergens verzameld? Ook die plaatjes die je in het filmpje hebt gebruikt?

04-04-2007, 01:05

Citaat door bosenrommel:
Regen
Overgeleverd oor Anas, moge Allah altijd tevreden over hem zijn, dat op vrijdag een man naar de profeet, Allah's vrede en zegeningen zij met hem, kwan terwijl hij een Khutbah [i.e lezing] aan het geven was, en zei, 'Er is een tekkort aan regen, onze velden zijn droog en dieren hebben dorst, dus smeek uw Heer om ons met regen te zegenen'. De profeet keek naar de hemel waar geen wolk te zien was.Toen rees de profeet zijn handen in de lucht en smeekte God om regen, en wolken begonnen zich bij elkaar te mengen en het regende voordat de profeet zijn handen naar beneden had gebracht. De baard van de profeet werd nat en het regende totdat Madina's straten overspoeld waren. Het regende tot de volgende vrijdag. Toen stond iemand op terwijl de profeet weer een vrijdag Khutbah aan het houden was, en zei, 'We zijn overspoeld, vraag uw Heer om dit regen van ons weg te houden'. Toen begonnen de wolken van boven Madinah te verdwijnen, ze gingen naar links en rechts. Het regende op de steden rondom Madinah maar niet op Madinah. Dus God liet hun een teken van Zijn profeet zien en Zijn antwoord aan de smeekbedes. [Dit is overgeleverd door Imam Bukharie].



De twee lichten
Overgeleverd door Annas ibn Malik, moge Allah altijd tevreden over hem zijn, 'Twee metgezellen van de profeet raakten de profeet kwijt op een donkere nacht, en ze werden geleidt door twee lichten die voor hen scheen en hen de weg toonde'. [Bukharie].



Water
Overgeleverd door Abdullah, moge Allah altijd tevreden over hem zijn, 'Een keer waren we met de profeet op een reis en we hadden tekort aan water. Dus de profeet zei, 'Breng het water dat jullie al hebben' De mensen brachten een pot met beetje water erin, de profeet deed zijn hand erin en zei, 'Kom naar het gezegend water, en de zegen is van God'. Ik zag het water vloeien, tussen de vingers van God's boodschapper, en zonder twijfel hoorden we het eten God verheerlijken terwijl hij het aan het eten was. Overgeleverd door Al Bara, moge Allah altijd tevreden over hem zijn, 'We waren met 1.400 mannen op de dag van Al Hudaiybiya en er was een put. We dronken al het water ervan en lieten geen druppel over. De profeet zat aan de rand van die put, en vroeg om water en daarmee spoelde hij zijn mond en spuugde het in de put. We bleven even wachten en er stroomde water en wij allemal dronken ervan, zelfs onze rijdieren dronken er met genoegen. [Overgeleverd door Imam Bukharie].



De dadelboom
Overgeleverd door Ibn Umar, moge Allah altijd tevreden over hem zijn, 'De profeet gaf altijd zijn Khutbah's naast een dadel boom. Toen er een preekstoel werd gemaakt, ging hij niet meer naast die dadel boom zijn Khutbah's geven. De dadel boom begon te huilen, en de profeet, Allah's vrede en zegeningen zij met hem, wreef zijn hand over de boom en het werd stil'. [Overgeleverd door Imam Bukharie].



Een pratende beeldje
Op een dag ontmoette de profeet Mohammad, vrede zij met hem, een afgodendienaar die een beeldje in zijn hand had. De profeet zei tegen hem, 'Zou je Islam accepteren als dat beeldje tegen me sprak?' De afgodendienaar zei, 'Ik heb 50 jaar lang beeldjes aanbeden en ze hebben nooit tot me gesproken. Hoe zullen ze met jou dan kunnen spreken?' De profeet keek naar die beeldje en vroeg, 'Wie ben ik?' Een stem kwam van binnenuit de beeldje en zei, 'Jij bent de boodschapper van God'. Toen de afgodendienaar dit hoorde viel hij gelijk neer voor de Heer der Werelden en werd moslim.



Lopende boom
Op een dag wouden sommige mensen dat de profeet, Allah's vrede en zegen zij met hem, een wonder moest laten zien. De profeet riep een boom van ver, die boom trok zijn wortels uit de grond en kwam naar de profeet en de boom zei, 'Ik getuig dat niemand het waard is om aanbeden te worden naast God, en ik getuig dat Mohammad zijn boodschapper is' en de boom liep weer terug naar zijn plek. Alle aanwezigen waren getuige van dit wonder.



Pratende vlees
Tijdens het gevecht van Khaybar werd de profeet Mohammad, Allah's vrede en zegeningen zij met hem, vlees aangeboden, en het was vergiftigd. Een stem kwam uit het vlees die zei, 'O boodschapper van God! Eet me niet. Ik ben vergiftigd'.



Levende botten
Jabir bin Abdullah, moge Allah altijd tevreden over hem zijn, kookte een schaap. De profeet, Allah's vrede en zegeningen zij met hem, en zijn metgezellen aten het. Hij zei, 'Breek de botten niet!' De profeet zette alle botten bij elkaar, hij zette zijn hand erop en het begon te bewegen, met de wil van Allah.



De genezingen
Een jongetje die niet kon praten werd naar de profeet, Allah's vrede en zegeningen zij met hem, gebracht. De profeet vroeg hem, 'Wie ben ik?' de jongen antwoordde, 'Jij bent de boodschapper van God' en hierna kon de jongetje weer praten. Een oud blinde man werd naar de profeet Mohammad, Allah's vrede en zegeningen zij met hem, gebracht. De profeet wreef zijn spuug om zijn ogen, en de man kon weer zien, zelfs beter dan eerst is er genoteerd. Mohammad bin Hatib zei, 'Ik was jong, en er was kokend water op mij gevallen. Mijn vader bracht me naar de profeet van God, vrede zij met hem, en hij wreef zijn spuug over mijn verbrande lichaamsdelen en hij begon te bidden. Onmiddelijk geneesden de wonden'.



Zijn vloek
Een man zat met zijn linkerhand te eten en de profeet, Allah's vrede en zegeningen zij met hem, zei tegen hem, 'Eet met je rechterhand' hij loog en zei, 'Mijn rechterhand beweegt niet' De profeet zei, 'Moge je rechterhand nooit meer bewegen' en tot zijn dood kon deze man zijn rechterhand niet tot zijn mond brengen.



Abu Jahl
Abu Jahl was zonder twijfel een van de grootste vijanden van de profeet, Allah's vrede zij met hem. Hij was de grootste peskop en wou altijd fouten zoeken in Mohammad's openbaring. Abu Jahl had een keer een groot steen opgetild en wou van achteren stiekem de profeet om zijn hoofd slaan. Abu Jahl zag twee slangen in de nek van de profeet en de steen viel van zijn hand en hij rende weg. Een ander keer wou hij de profeet met een mes doden, terwijl de profeet aan het bidden was. Hij kwam dichtbij en oppeens werd hij bang en bewoog zijn handen alsof er een muur tussen hen was. Hij rende weg en de profeet zei, 'Als hij nog iets dichterbij was gekomen hadden de engelen hem in stuken gesheurd'.



De verlamde
Op een dag zat de profeet, Allah's vrede en zegeningen zij met hem, tegen zijn metgezellen te praten onder een muur. Van boven wou een jood van Bani Nadr een grote steen op zijn hoofd gooien. Toen hij die steen aanraakte verlamden zijn beide handen.



De schoen
Er is genoteerd dat een keer de profeet Mohammad, Allah's vrede en zegeningen zij met hem, zijn rituele reiniging had verricht en wou zijn schoenen weet aantrekken. Hij trok eentje aan en wou de andere pakken toen een vogel die schoen in haar bek meenam in de lucht. Een slang viel eruit, en hierna wierp de vogel de schoen naar de profeet. Hierna keek hij altijd in zijn schoenen voor het aantrekken.



De splijting van de maan
De kufaar daagden de profeet uit en zeiden, 'Als jij de profeet bent van God, splijt de maan in tweeën'. De profeet maakte een Dua en Allah accepteerde zijn smeekbede, en de maan werd in twee stukken gespleten, de ene kant werd aan de ene kant van de berg gezien en de ander deel van de maan aan de ander kant van de berg. Zelfs vandaag de dag zeggen wetenschappers, de maan was in twee delen en is weer tegen elkaar gebotst en één geworden. Er kwamen nomaden die ook zeiden de maan in twee stukken te hebben gezien. De kufaar zeiden ondanks dit, 'Mohammad heeft voor ons getoferd'



Koran 2:99. En Wij hebben jou voorzeker duidelijke tekenen gegeven en niemand, dan de overtreders, verwerpt ze.

En zo is er nog veel meer opgeschreven, zoals engelen die de moslims kwamen steunen, de stenen die hem groeten, hij liep een keer tussen 100 kufaar die hem wouden doden, en hij zette zand op hun hoofden zonder dat zij hem zagen, geuren die uit graven kwamen van martelaren, de voorspelde overwinningen, de voorspelde martelaren, de lichamen van ongelovigen die de graven uit zich wierpen, de voorspelde tekenen van het Uur en nog veel meer dingen. De meeste overleveringen zijn zeker betrouwbaar, anderen zijn doorverteld en doorverteld en alleen Allah weet of ze hellemal waar zijn. De bronnen had die site niet genoteerd, dus kon ik niet vertalen, maar als iemand de bronnen zoekt, ze staan allemal in de boek, 'Mirate Kainat'.

Ik twijfel aan geen enkele tekenen van hierboven, ik heb zelf veel dingen meegemaakt in Afghanistan. Dicht bij ons huis is een berg, waar het vorm van een grote hegedis te zien is, op de berg. Ze vertelden mij dat vroeger deze grote hagedis, mensen lastig viel en een profeet van lang geleden had een smeekbede gedaan tot Allah en deze in steen werd veranderd. Uit zijn oog stroomt nu een schone water bron, het water was wel lekker

De grootste wonder hebben we niet gezegd, dat is de woord van de Almachtige, de Qur'an. Een boek dat door niemand buiten God kon worden voortgebracht, een machtige boek. Velen vijanden van Islam accepteerden Islam na het horen van de Qur'an sommigen vielen dood door de kracht, mooiheid, en rijmingen ervan. Open dit boek en zoek de waarheid over je leven, en aanschouw de grootste teken gegeven aan Mohammad, Allah's vrede en zegeningen zij met hem.



Masha'Allah!

Djazak'Allahoe Ghairan insha'Allah voor het plaatsen,

04-04-2007, 01:06

Citaat door V3rsace:
Haha, wat een onzin zeg! Maargoed, omdat ik vandaag aardig ben, hou ik erover op..

Een vraagje Madammoiselle Dounia, aangezien ik al die foto's kwijt ben. Heb jij ze niet allemaal al ergens verzameld? Ook die plaatjes die je in het filmpje hebt gebruikt?



Je hebt er gewoon niks op terug,


Ja, ik heb (als goed is) de meeste opgeslagen.

04-04-2007, 01:07


Moge Allah jullie belonen! Insha'Allah!!

04-04-2007, 01:07

Citaat door Douniia_:
Masha'Allah!

Djazak'Allahoe Ghairan insha'Allah voor het plaatsen,

wa iyaak

heb je nog gekeken op die site???
haal even die foto s eraf als je wilt

04-04-2007, 01:08


Doos met tand van Profeet muhammad (sallalaho alaihi wasallam)

Pagina's : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 [79] 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377