Bekijk originele versie : Wie heeft voor mij een site....?
Lovely16
25-12-2006, 19:29
-
Een site waar je online films kunt kijken en series enzo....met nl ondertiteling:o
Ik heb deze site :
http://movies.peekvid.com/
Maar zonder ondertiteling helaas?
Kent er iemand nog eentje voor mij, pleassseeee........:D
Lovely16
25-12-2006, 19:46
Iemand?
Lovely16
25-12-2006, 20:02
Kom op zeg!
Lovely16
25-12-2006, 20:09
Kom op zeg!
Lovely16
25-12-2006, 20:12
Up???????????????????????????????????????????????
3owischa
25-12-2006, 22:08
Thanks voor de site :hihi:
holako13
25-12-2006, 22:22
Thanks voor de site :hihi:
haha echte mocro :giechel::giechel::giechel::giechel::giechel:
Lovely16
25-12-2006, 23:22
Thanks voor de site :hihi:
:haha:
www.mocromultimedia.tk is ook zonder ondertiteling
fietsendief
26-12-2006, 10:44
www.ares.com
holako13
26-12-2006, 10:48
wrm download je ze niet gewoon met bitcomet ! Kijk op www.duken.nl voor meer uitleg
3owischa
26-12-2006, 12:02
haha echte mocro :giechel::giechel::giechel::giechel::giechel:
Dit is de 2e keer dat ik je tegen kom :eek:
Get out of my way :ego:
www.marokkaanse.****** kan je ook films online zien.
hey die site van jullie zit spyware op man.. elke keer als ik op jullie site kom krijg ik dit: (MOP Gevonden)
http://img296.imageshack.us/img296/9116/spywaresp9.png
En nog iets.. ik stond eerst ook bij jullie geregistreerd voordat ik www.mocromultimedia.tk had gemaakt. Toen kon ik nog wel inloggen, nu niet meer! Hebben jullie mijn IP geblokkeerd? Bang dat ik films van jullie pak? HAhahahAHahahaha :hihi: Mohim mij maakt het niet uit.. ik weet waar die films vandaan komen.. Jullie zetten die er niet zelf niet op en ik ook niet dat is namelijk strafbaar maar dat is nu het punt niet.. ik vind het wel raar dat ik opeens niet meer inloggen kan bij jullie.. Heeft iemand van jullie website daar een motivatie voor?
Lovely16
26-12-2006, 13:45
morrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:hihi::h aha: Ik hoef niet met spyware en ik wil niet downloaden wil gewoon online kijken:D
Lovely16
26-12-2006, 13:46
www.ares.com
Wat is dit voor een site?:rolleyes:
©2000-2012 Marokko.nl Virtual Community's - La maison du Maroc. Powered by Marokko Media.